Stripgids : Van Floppy naar Online

De nieuwe jaargang van Stripgids is gelanceerd, en daarmee ook mijn derde reeks columns over strips en het internet.  Deze keer starten we met traditionele uitgevers die ook online beginnen te publiceren.

This entry was posted in Comics and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Stripgids : Van Floppy naar Online

  1. sparehed says:

    Update : sinds dit artikel verschenen is, is Marvel wel degelijk begonnen met originele en nieuwe strips op hun Digital Comics websie (http://marvel.com/digitalcomics/), met verhalen die mooi aansluiten bij de film franchises rond de Hulk en Iron Man.

  2. Pingback: Website Directory - Online Verhalen

  3. Pingback: Stripgids 14 - iStrips, iemand ? | The Ephemerist

That's my opinion. But do leave yours: